Wszsytko ok tyle ze
1. Na srodku pod stolem mam bardzo gruby dywan frendzlowy. I na nim sie blokuje.
2. Mam krzesla na płozach przy stole :/ i tez przejezdza przez te pozy ale tam plątanina tych płóz i tez sie czasem blokuje.
mam tego czarnego navibota silencio.
Czy da sie zrobic tak zeby nie wjezdzal na ten dywan i na te plozy? Caly poziom mam bez progow i najlpeiej jakby omijal wszelkie przeszkody to by na dywan ani na nie nie wjezdzal. Da sie jakos to wyregolowac zeby tylko po plaskim jezdzil? Albo jakies inne rozwiazanie?
Kupilem navibot i mam problem
Moderatorzy: GRZECH, barbapuppa, sondejm, Tester
Re: Kupilem navibot i mam problem
podnies krzesla i nie bedzie problemu. co do dywanu to nie wiem - w roombach sa wirtualne latarnie - nie wiem czy inzynierowie szajsunga na to wpadli hehe... tylko jaki jest sens posiadania odkurzacza ktory nie wjezdza na dywan, ktory jest siedliskiem kurzu..bimbam73 pisze:Wszsytko ok tyle ze
1. Na srodku pod stolem mam bardzo gruby dywan frendzlowy. I na nim sie blokuje.
2. Mam krzesla na płozach przy stole :/ i tez przejezdza przez te pozy ale tam plątanina tych płóz i tez sie czasem blokuje.
Czy da sie zrobic tak zeby nie wjezdzal na ten dywan i na te plozy? Caly poziom mam bez progow i najlpeiej jakby omijal wszelkie przeszkody to by na dywan ani na nie nie wjezdzal. Da sie jakos to wyregolowac zeby tylko po plaskim jezdzil? Albo jakies inne rozwiazanie?
===============================
||NAPRAWY, CZĘŚCI ZAMIENNE PRIV||
no wlasnie to taki maly dywanik. A wlasciwienie dywan a takie cos frendzlowate na pare cm do gory. Latarnie sa ale podejzewam ze nawet w rombie nie da sie otoczyc nimi nieweielkiego prostokontaMystic pisze:podnies krzesla i nie bedzie problemu. co do dywanu to nie wiem - w roombach sa wirtualne latarnie - nie wiem czy inzynierowie szajsunga na to wpadli hehe... tylko jaki jest sens posiadania odkurzacza ktory nie wjezdza na dywan, ktory jest siedliskiem kurzu..bimbam73 pisze:Wszsytko ok tyle ze
[quote="bimbam73] no wlasnie to taki maly dywanik. A wlasciwienie dywan a takie cos frendzlowate na pare cm do gory. Latarnie sa ale podejzewam ze nawet w rombie nie da sie otoczyc nimi nieweielkiego prostokonta[/quote]
to doprecyzuj czy problemem sa fredzle czy wysokosc dywanu.
w roombie sygnal emitowany jest do 4m (jesli sie nie myle) wiec zalezy co potrafia latarenki samsunga.
to doprecyzuj czy problemem sa fredzle czy wysokosc dywanu.
w roombie sygnal emitowany jest do 4m (jesli sie nie myle) wiec zalezy co potrafia latarenki samsunga.
to doprecyzuj czy problemem sa fredzle czy wysokosc dywanu.Mystic pisze:[quote="bimbam73] no wlasnie to taki maly dywanik. A wlasciwienie dywan a takie cos frendzlowate na pare cm do gory. Latarnie sa ale podejzewam ze nawet w rombie nie da sie otoczyc nimi nieweielkiego prostokonta
w roombie sygnal emitowany jest do 4m (jesli sie nie myle) wiec zalezy co potrafia latarenki samsunga.[/quote][/quote]
ale jak sa dwie to jak otoczyc prostokat? I za kazdym razem trzeba je tam klasc???
[/quote]bimbam73 pisze:Mystic pisze:[quote="bimbam73] no wlasnie to taki maly dywanik. A wlasciwienie dywan a takie cos frendzlowate na pare cm do gory. Latarnie sa ale podejzewam ze nawet w rombie nie da sie otoczyc nimi nieweielkiego prostokontaale jak sa dwie to jak otoczyc prostokat? I za kazdym razem trzeba je tam klasc???Mystic pisze:to doprecyzuj czy problemem sa fredzle czy wysokosc dywanu.
to juz zalezy jaki masz uklad pokoju a raczej dlugosc pomieszczenia... no i jak dzialaja sciany samsunga - pokombinuj.